Zuurstofbehandeling

Een zuurstofbehandeling een super behandeling om je huid een flinke oppepper te geven, heerlijk om het zomaar een keer te ervaren of er goed uit willen zien voor een feestje. Voor beter resultaat adviseer ik om een kuur te ondergaan.

Wat gebeurt er precies: 
We maken gebruik van 87 verschillende combinaties van vitamines, mineralen, enzymen, aminozuren en nog belangrijker, van zuiver zuurstof gas. De behandeling maakt de huid gezonder en het verjongd. Het resultaat is na één zuurstofbehandeling al duidelijk zichtbaar, de rimpelvermindering is tot 44% na één zuurstofbehandeling.

ECHO2 Plus – The Oxygen Treatment
Een zeer luxe en doeltreffende behandeling voor de rijpere huid. Onmiddellijk resultaat door de zuurstofbehandeling voor een optimale huidverbetering. De verzorging op basis van zuurstofverstuiving, vervaagt rimpeltjes tot 44% in één behandeling. Bij deze behandeling wordt medicinale zuurstof in de diepe huidlagen van het gelaat verstoven. De zuurstof in combinatie met antioxidanten en vitaminen geeft ongelooflijke resultaten, uw huid ontvangt porie per porie verjongende ingrediënten. Rimpels vervagen en een vale huidtint revitaliseert.

De natuurlijke kracht van zuurstof 
Onderzoekers ontdekten dat zuurstof in staat is om actieve verjongende ingrediënten dieper te vervoeren in de huid, net daar waar het nodig is om echt efficiënt te zijn. Doeltreffend in alle zachtheid zonder de epidermis te beschadigen. Een concentratie van actieve verjongende bestanddelen, zuurstof, COQ10, bètaglucanase, de energiemolecule ATP en 87 andere antioxidanten, vitaminen en mineralen: deze ingrediëntenconcentratie samen verstuift met stabiele zuurstof verstevigt collageen, regenereert de cellen en maakt ze actiever in hun strijd tegen veroudering. Deze zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid doordringt.

Onder druk vallen de ingrediënten in kleinere moleculen uiteen en worden als het ware in de huid ‘geperst’. Door de zuurstofbehandeling wordt een beter resultaat bereikt dan wanneer serums en crèmes op normale wijze op de huid worden aangebracht. De behandeling is zeer aangenaam en ontspannend.

Waarom huidverbetering met zuurstof?
Zuurstof is het elixer van ons bestaan en functioneren. Naarmate wij ouder worden verminderd het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen. Door invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling, stress, roken, voedingspatroon en erfelijkheid wordt het verouderingsproces geactiveerd. Door pure zuurstof in combinatie met huideigen werkstoffen van buitenaf toe te voegen kunnen wij een aanzienlijke verbetering, verjonging en versteviging van de huid creëren.

Zuurstofbehandeling