HL is een professioneel cosmeticabedrijf dat een breed scala aan gezichtsbehandelingen aanbiedt en oplossingen biedt voor de meeste huidtypes en omstandigheden. De verschillende productlijnen omvatten behandelreeksen voor gebruik door professionals van cosmetica-instituten en behandelreeksen voor thuisgebruik. HL-producten worden op de markt gebracht en verkocht door schoonheidsspecialisten, schoonheidsklinieken, spa-ketens en hotels.

Sinds zijn oprichting meer dan dertig jaar geleden, was het credo van HL om te streven naar professionaliteit en constante innovatie. De formules zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en klinisch onderzocht en geteste componenten, met de nadruk op productveiligheid, kwaliteit en voordelen.

De slogan "Altijd actief" weerspiegelt onze essentiële aanpak: producten die zijn gebaseerd op actieve ingrediënten om zichtbare resultaten te bieden en een constant streven naar het creëren van innovatieve, effectieve oplossingen.De producten zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, acne, roodheid, pigmentvlekken en droogheid te bestrijden.

Er wordt gewerkt met diverse peels, een peeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijderd, wat leidt tot zichtbare verbeteringen in het uiterlijk. Peelings worden vaak onderverdeeld in hun diepte: oppervlakkig, medium en diep. Wat kan u verwachten, voor de behandeling krijgt u uitleg van de behandeling en plan van aanpak. Advies is echter om zichtbaar en blijvend resultaat te boeken, het in een kuurverband te doen en daarbij de aanbevolen producten voor thuisgebruik aan te schaffen. Heeft u interesse neem vooral contact op en vraag naar de mogelijkheden.