Nieuw in de praktijk: Collageen Booster !

hetty Nieuws

Collageen Booster

Ziet u in de spiegel (eerste) tekenen van veroudering? Wilt u niet alleen de zichtbare symptomen bestrijden, maar juist ook de oorzaak ervan aanpakken en dus uw huidveroudering afremmen?

De collageen Booster doet precies dat. Op een heerlijke relaxte, maar heel effectieve wijze. Uw huid weer vitaal, stralend, gladder, veerkrachtig en optimaal gezond.

Mooi aan de buitenkant…..

De Collageen Booster zorgt voor: verbeterde huidstructuur en gezondere huidskleur, verfijning van lijntjes en rimpels, stevigere en veerkrachtigere huid, gehydrateerde en soepele huid en een afgeremde huidveroudering.

…..van binnenuit

De Collageen Booster zorgt voor: achtvoudige verhoging van de bloedsomloop, verdubbeling van partiële zuurstofdruk in het bloed, aanmaak van collageen en elastine, aanmaak lichaamseigen hyaluron, verhoging cellulaire energie voor actieve huidfuncties, positieve gezondheidseffecten.

Het licht van de Collageen Booster is zo afgestemd dat het op een volledig natuurlijke en veilige manier door alle lagen van de huid wordt opgenomen en zo door de cellen verwerkt. Samen met de thermische effecten zorgt dit ervoor dat de huid als het ware op een jongere, energieke manier actief is. Dat is precies wat nodig is om het natuurlijk verouderingsproces te vertragen.

Heeft u interesse in deze manier van aanpak, neem gerust contact op voor een afspraak om te ervaren wat het doet voor uw huid. Deze lamp is op meerdere manieren inzetbaar. Bij een korte behandeling, als tevens aanvulling op de uitgebreide gezichtsbehandeling.

Cliënten stop !!

hetty Nieuws

Degene die gebruik willen maken van de medische diode laser voor het ontharen van oksels, bikinilijn, benen, armen of overbeharing in het gelaat zijn nog steeds welkom in de praktijk.

Voor alle andere behandelingen, zoals de reguliere schoonheid behandelingen, deelbehandelingen en het (medisch) pedicure, is er helaas géén plaats meer.

Zaterdag 15 oktober OPEN DAG, alles over laserbehandelingen.

hetty Nieuws

Iedereen is welkom die geïnteresseerd is in de aanpak van acne, huidverbetering, ontharen en vasculaire behandeling d.m.v. de laser.

De MeDioStar (medische laser) van het merk Asclepion staat deze dag centraal.

Ben je het scheren ook zo zat en wil je graag volgend jaar haarvrij de zomer in, start dan dit najaar met de laserbehandelingen. Of het nu gaat om de oksels, armen, benen, bikinilijn of gezicht, heel veel is mogelijk. Kom zaterdag 15 oktober tussen 10.00 uur en 16.00 uur vrijblijvend naar de open dag bij Schoonheidssalon MooiZo! en we leggen je alles uit.

Mocht je deze dag niet kunnen en wel geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op 06-20433124 en we kijken naar een passende oplossing.

Groetjes van,

Hetty

Cliënten stop !

hetty Nieuws

Door de drukte in de praktijk heeft Schoonheidssalon MooiZo! een cliënten stop!

Om mijn huidige cliënten met zorgvuldigheid te kunnen blijven behandelen moet ik voor nu een halt toe roepen met het aannemen van nieuwe cliënten.

Voor degene die last heeft van overbeharing of acne en gebruik wilt maken van mijn specialisaties ontharingstechnieken met de laser, elektrische epilatie of acne behandeling maak ik een uitzondering en kijken we naar een passende oplossing.

Degene die willen komen voor de reguliere behandelingen, deelbehandelingen of (medische) pedicure behandelingen is helaas géén plek meer in de praktijk.

Dank je wel voor de interesse in de salon, misschien tot een later moment.

Met vriendelijke groet,

Hetty van der Hoeven

 

Allernieuwste diode laser voor definitief ontharen!

hetty Nieuws

De salon beschikt nu over de allernieuwste diode laser van het bedrijf Asclepion. Het is een super snelle en effectieve diode laser die heel doelgericht zijn werk doet, waarvan de behandelingen prettig aanvoelen door de constant gekoelde kop van 4 graden.  Een perfect onthaart lichaam, daar droomt toch iedereen van. Nooit meer hoeven scheren, geen wondjes of ingegroeide haren….

MooiZo! heeft gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser die als ondersteuning in deze behandelingen wordt ingezet. Zo kan ik  je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin we in gemiddeld 6 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid geven.

Nieuwsgierig geworden, neem contact met mij op, door middel van een vrijblijvende intake en proefflits leg ik je alles uit wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Nieuwe jaar is begonnen!

hetty Nieuws

We zitten inmiddels in het nieuwe jaar en de lockdown is nog eens met drie weken verlengd. Helaas kan ik u momenteel niet ontvangen voor een heerlijk behandeling in mijn salon. Mocht u toch uw huid optimaal willen blijven verzorgen, maar weet u niet precies wat bij uw huid past, maak dan een telefonische afspraak met mij (06-20433124) en ik ga kijken wat ik voor u kan betekenen. Heb in mijn salon diverse producten die gericht zijn om uw huid van de juiste benodigdheden te voorzien.

Het is herfst!

hetty Nieuws

Al zou je het nog niet zeggen met deze mooie dagen in september, maar de herfst doet zijn intrede. De perfecte tijd om je zelf even een moment te gunnen bij mij in de salon. Je huid heeft flink te verduren gehad in de zomer en daar zijn de behandelingen van nu helemaal op afgestemd. Er zijn prachtige behandelingen van HL met milde en diepe peelingen waardoor de huid een flinke oppepper krijgt. Misschien zat je wel te denken om je huid wat te verstevigen en wil je kennis maken met de bindweefselmassage, die je huid aanzet tot verstrakking en betere doorbloeding. Of ben je het zat na een zomer van elke dag je benen of oksels te scheren, ook daarvoor ben je bij MooiZo! op het juiste adres. Wat je ook in gedachten hebt, er is veel mogelijk bij mij in de salon. Kijk wat je wensen zijn en maak een afspraak, wie weet heb ik de oplossing voor jou. Bel naar 06-20433124 of mail naar info@schoonheidssalonmooizo.nl, tot gauw bij mij in de salon.

Nog een paar weken tot de zomervakantie!

hetty Nieuws
Specialisaties

De salon is nog een paar weken open, de praktijk is in de weken 30 en 31  i.v.m. vakantie gesloten. Wilt u voor uw eigen vakantie helemaal tip top eruit zien, boek nog even snel een pedicure- of schoonheidsbehandeling. Deelbehandelingen zijn ook mogelijk van het laten harsen van benen, armen, oksels of bovenlip, ook het verven van wimpers/wenkbrauwen en epileren behoort tot de mogelijkheden. Ik zou zeggen bel voor een afspraak naar 06-20433124, want de agenda loopt al behoorlijk vol.

Vanaf maandag 11 mei gaat de salon weer open!

hetty Nieuws

Ik ben blij om te melden dat de salon vanaf maandag 11 mei weer open is voor zowel de schoonheidsbehandelingen als voor de pedicure. Heb de afgelopen dagen al diverse klanten gesproken en afspraken ingepland. Mocht ik je nog niet gesproken of bericht hebben, excuses daarvoor. Neem gerust contact met mij op en we plannen een afspraak met je in.

Wij moeten wel werken volgens het protocol:

Dit geldt zowel voor mij als voor de klant dat we beiden géén last mogen hebben van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte)hoest of verhoging (tot 38 graden) of koorts (vanaf 38 graden), of benauwdheidsklachten, of heeft één van onze huisgenoten van zowel de klant als van mij koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten. Dan kan de behandeling niet doorgaan. Blijf dan thuis.

Hebben wij beiden géén last van bovenstaande dan volgen we de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Hygiëne protocol op, dit geldt zowel voor de klant als voor mij.

Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden / ik zal naar de gezondheid vragen / kom alleen naar de salon / een begeleider moet buiten wachten / kom max. 5 min voor de geplande afspraak / je jas moet je zelf ophangen / helaas wordt er géén koffie of thee aangeboden / na het einde van de behandeling graag weer de handen desinfecteren.

Wat natuurlijk al standaard is in onze beroepsgroep, reinigen / desinfecteren en ventileren van de salon, draag ik ook diverse beschermingsmiddelen, zoals mondkapje / spatbril / schort en handschoenen.

Het zal allemaal anders gaan dan dat je gewend bent, maar we moeten met elkaar zo min mogelijk risico lopen. Ik hoop je snel weer te zien in de salon en dan maken we er weer een heerlijk behandeling van.

 

De salon blijft langer dicht!

hetty Nieuws

I.v.m. het coronavirus en de genomen maatregelen door de overheid, blijft de salon langer dicht tot in ieder geval 20 mei a.s. Mocht u vragen over uw huid of producten nodig hebben, schroom niet neem dan contact met mij op, 06-20433124. Samen kijken we of er een mogelijkheid is om tot een oplossing te komen. Verder wens ik een ieder goede gezondheid en sterkte toe in deze bijzondere tijd, hopelijk zien we elkaar snel als alles achter de rug is.