Nog een paar weken tot de zomervakantie!

hetty Nieuws
Specialisaties

De salon is nog een paar weken open, de praktijk is in de weken 30 en 31  i.v.m. vakantie gesloten. Wilt u voor uw eigen vakantie helemaal tip top eruit zien, boek nog even snel een pedicure- of schoonheidsbehandeling. Deelbehandelingen zijn ook mogelijk van het laten harsen van benen, armen, oksels of bovenlip, ook het verven van wimpers/wenkbrauwen en epileren behoort tot de mogelijkheden. Ik zou zeggen bel voor een afspraak naar 06-20433124, want de agenda loopt al behoorlijk vol.

Vanaf maandag 11 mei gaat de salon weer open!

hetty Nieuws

Ik ben blij om te melden dat de salon vanaf maandag 11 mei weer open is voor zowel de schoonheidsbehandelingen als voor de pedicure. Heb de afgelopen dagen al diverse klanten gesproken en afspraken ingepland. Mocht ik je nog niet gesproken of bericht hebben, excuses daarvoor. Neem gerust contact met mij op en we plannen een afspraak met je in.

Wij moeten wel werken volgens het protocol:

Dit geldt zowel voor mij als voor de klant dat we beiden géén last mogen hebben van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte)hoest of verhoging (tot 38 graden) of koorts (vanaf 38 graden), of benauwdheidsklachten, of heeft één van onze huisgenoten van zowel de klant als van mij koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten. Dan kan de behandeling niet doorgaan. Blijf dan thuis.

Hebben wij beiden géén last van bovenstaande dan volgen we de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Hygiëne protocol op, dit geldt zowel voor de klant als voor mij.

Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden / ik zal naar de gezondheid vragen / kom alleen naar de salon / een begeleider moet buiten wachten / kom max. 5 min voor de geplande afspraak / je jas moet je zelf ophangen / helaas wordt er géén koffie of thee aangeboden / na het einde van de behandeling graag weer de handen desinfecteren.

Wat natuurlijk al standaard is in onze beroepsgroep, reinigen / desinfecteren en ventileren van de salon, draag ik ook diverse beschermingsmiddelen, zoals mondkapje / spatbril / schort en handschoenen.

Het zal allemaal anders gaan dan dat je gewend bent, maar we moeten met elkaar zo min mogelijk risico lopen. Ik hoop je snel weer te zien in de salon en dan maken we er weer een heerlijk behandeling van.

 

De salon blijft langer dicht!

hetty Nieuws

I.v.m. het coronavirus en de genomen maatregelen door de overheid, blijft de salon langer dicht tot in ieder geval 20 mei a.s. Mocht u vragen over uw huid of producten nodig hebben, schroom niet neem dan contact met mij op, 06-20433124. Samen kijken we of er een mogelijkheid is om tot een oplossing te komen. Verder wens ik een ieder goede gezondheid en sterkte toe in deze bijzondere tijd, hopelijk zien we elkaar snel als alles achter de rug is.

Salon gesloten i.v.m. Coronavirus !

hetty Nieuws

Helaas moet ik u berichten dat ik heb besloten naar aanleiding van het advies van mijn branche vereniging van zowel de Anbos als de Provoet om mijn salon te sluiten i.v.m het Coronavirus. Dit alles om de veiligheid voor u als klant als voor mij zelf te waarborgen. De salon is vooralsnog dicht tot 6 april, maar alles is nu onder voorbehoud. We weten niet wat er allemaal nog gaat komen, mocht u producten nodig hebben, schroom niet neem contact met mij op (06-20433124) en we treffen een regeling om de gewenste producten bij u af te leveren.

Zaterdag 23 november inloopochtend!

hetty Nieuws

Zaterdag 23 november is er een inloopochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur voor degene die alles wilt weten over “definitief ontharen”.
Ben je het ook zo zat om elke keer je oksels, bikinilijn, armen of benen te scheren? Vraag naar de mogelijkheden, ik kan je het allemaal uitleggen.
Voor degene met overbeharing in het gezicht is ook bij mij aan het juiste adres, voor enkele van jullie wordt het zelfs vergoed door de
zorgverzekeraar. Kom langs en laat je goed informeren, de koffie staat klaar!

HL Always Active

hetty Nieuws

Ben net terug van een fantastische trainingsdag op locatie gegeven door de trainsters van HL Always Active uit Israël. We hebben gewerkt met verschillende peels, wat absoluut een huidverbetering te weeg brengt en geschikt is voor iedereen. Er wordt natuurlijk gekeken naar de conditie van de huid en in overleg met u wat uw behoeftes zijn t.o.v. uw huid maken we een plan. Momenteel zijn er twee soorten behandelingen te boeken, C-the-Succes en de Alpha Beta Retinol behandeling. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan, zie ik u binnenkort bij mij in de salon om uw huid weer in top conditie te brengen?

Ik ben weer helemaal uitgerust!

hetty Nieuws

Na drie heerlijke weken vrij te zijn geweest en het prachtige Sicilië te hebben ontdekt, ben ik weer helemaal uitgerust om u de komende tijd weer heerlijk in de watten te leggen. Heeft u uw vakantie nog in het verschiet, kom dan snel langs om te epileren, harsen of een voor pedicure behandeling.

Ik ben momenteel druk bezig om me te verdiepen in diverse nieuwe ontwikkelingen, er staan alweer workshops en trainingen gepland voor in het najaar. Me vervelen zal ik zeker niet, maar mocht u interesse hebben in een heerlijke behandeling, schroom niet en neem contact op, ik maak dan een behandeling voor u op maat.

Zie ik u gauw bij MooiZo!?

De zomervakantie is in zicht!

hetty Nieuws

Nog een aantal weken en dan start de zomervakantie! Bent u al voorbereid op het géén wat komen gaat? U kunt nog een aantal weken gebruik maken van mijn diensten, zoals wimpers/wenkbrauwen verven, epileren, harsen van bovenlip, kin, armen, benen, oksels of bikinilijn. Heeft u al naar uw voeten gekeken, zijn die al klaar voor de vakantie? Ook voor een pedicure behandeling kunt u bij mij terecht. Ik zou zeggen, maak nog snel een afspraak, de agenda loopt al aardig vol.

Tot ziens bij MooiZo!

Nieuw in de salon, pedicure behandelingen!

hetty Nieuws

Vanaf 1 maart 2018 heeft Schoonheidssalon MooiZo! er een nieuwe specialiteit erbij. Met trots kan ik u zeggen dat u ook met uw voeten bij mij in de salon terecht kunt. Ik ben naast schoonheidsspecialiste nu ook een gediplomeerde en gecertificeerde pedicure. Wilt u graag kennis maken met mijn nieuwe specialiteit, maak dan een afspraak in de maand maart / april voor een kennismakingsbedrag van € 29,00 voor € 24,00. U kunt bellen naar 06-20433124 of mailen naar info@schoonheidssalonmooizo.nl, zie ik u binnenkort?

Hetty van der Hoeven

De perfecte tijd om te starten met IPL behandeling !

hetty Nieuws
laser ontharing

Wilt u volgend jaar zomer al kunnen profiteren van haarvrije zones, dan is dit het moment om te starten met ipl behandelingen. Dit is een behandeling, die door middel van lichtflits de haarzakjes vernietigt, waardoor er géén nieuwe haren kunnen groeien in het gebied dat is behandeld. Schoonheidssalon MooiZo! is gespecialiseerd en gecertificeerd in ontharingstechnieken. Meer informatie kunt u lezen op deze website. Heeft u interesse, maak dan een afspraak en laat u vrijblijvend informeren naar uw mogelijkheden.

Naast het ontharen, worden er nog veel meer behandelingen gegeven in de salon, van standaard tot uitgebreid en van deel – tot luxe behandelingen. De behandeling wordt altijd op maat en naar uw wensen uitgevoerd. Het lijkt me leuk om u eens te ontmoeten in mijn salon.

U kunt hier direct een afspraak maken.

Tot gauw!

Hetty van der Hoeven