Allernieuwste diode laser voor definitief ontharen!

hetty Nieuws

De salon beschikt nu over de allernieuwste diode laser van het bedrijf Asclepion. Het is een super snelle en effectieve diode laser die heel doelgericht zijn werk doet, waarvan de behandelingen prettig aanvoelen door de constant gekoelde kop van 4 graden.  Een perfect onthaart lichaam, daar droomt toch iedereen van. Nooit meer hoeven scheren, geen wondjes of ingegroeide haren….

MooiZo! heeft gekozen voor de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid van de MeDioStar laser die als ondersteuning in deze behandelingen wordt ingezet. Zo kan ik  je helpen met jouw vraag naar huidperfectie waarin we in gemiddeld 6 behandelingen een heerlijk zachte, glad onthaarde huid geven.

Nieuwsgierig geworden, neem contact met mij op, door middel van een vrijblijvende intake en proefflits leg ik je alles uit wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Nieuwe jaar is begonnen!

hetty Nieuws

We zitten inmiddels in het nieuwe jaar en de lockdown is nog eens met drie weken verlengd. Helaas kan ik u momenteel niet ontvangen voor een heerlijk behandeling in mijn salon. Mocht u toch uw huid optimaal willen blijven verzorgen, maar weet u niet precies wat bij uw huid past, maak dan een telefonische afspraak met mij (06-20433124) en ik ga kijken wat ik voor u kan betekenen. Heb in mijn salon diverse producten die gericht zijn om uw huid van de juiste benodigdheden te voorzien.

Het is herfst!

hetty Nieuws

Al zou je het nog niet zeggen met deze mooie dagen in september, maar de herfst doet zijn intrede. De perfecte tijd om je zelf even een moment te gunnen bij mij in de salon. Je huid heeft flink te verduren gehad in de zomer en daar zijn de behandelingen van nu helemaal op afgestemd. Er zijn prachtige behandelingen van HL met milde en diepe peelingen waardoor de huid een flinke oppepper krijgt. Misschien zat je wel te denken om je huid wat te verstevigen en wil je kennis maken met de bindweefselmassage, die je huid aanzet tot verstrakking en betere doorbloeding. Of ben je het zat na een zomer van elke dag je benen of oksels te scheren, ook daarvoor ben je bij MooiZo! op het juiste adres. Wat je ook in gedachten hebt, er is veel mogelijk bij mij in de salon. Kijk wat je wensen zijn en maak een afspraak, wie weet heb ik de oplossing voor jou. Bel naar 06-20433124 of mail naar info@schoonheidssalonmooizo.nl, tot gauw bij mij in de salon.

Nog een paar weken tot de zomervakantie!

hetty Nieuws
Specialisaties

De salon is nog een paar weken open, de praktijk is in de weken 30 en 31  i.v.m. vakantie gesloten. Wilt u voor uw eigen vakantie helemaal tip top eruit zien, boek nog even snel een pedicure- of schoonheidsbehandeling. Deelbehandelingen zijn ook mogelijk van het laten harsen van benen, armen, oksels of bovenlip, ook het verven van wimpers/wenkbrauwen en epileren behoort tot de mogelijkheden. Ik zou zeggen bel voor een afspraak naar 06-20433124, want de agenda loopt al behoorlijk vol.

Vanaf maandag 11 mei gaat de salon weer open!

hetty Nieuws

Ik ben blij om te melden dat de salon vanaf maandag 11 mei weer open is voor zowel de schoonheidsbehandelingen als voor de pedicure. Heb de afgelopen dagen al diverse klanten gesproken en afspraken ingepland. Mocht ik je nog niet gesproken of bericht hebben, excuses daarvoor. Neem gerust contact met mij op en we plannen een afspraak met je in.

Wij moeten wel werken volgens het protocol:

Dit geldt zowel voor mij als voor de klant dat we beiden géén last mogen hebben van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte)hoest of verhoging (tot 38 graden) of koorts (vanaf 38 graden), of benauwdheidsklachten, of heeft één van onze huisgenoten van zowel de klant als van mij koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten. Dan kan de behandeling niet doorgaan. Blijf dan thuis.

Hebben wij beiden géén last van bovenstaande dan volgen we de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Hygiëne protocol op, dit geldt zowel voor de klant als voor mij.

Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden / ik zal naar de gezondheid vragen / kom alleen naar de salon / een begeleider moet buiten wachten / kom max. 5 min voor de geplande afspraak / je jas moet je zelf ophangen / helaas wordt er géén koffie of thee aangeboden / na het einde van de behandeling graag weer de handen desinfecteren.

Wat natuurlijk al standaard is in onze beroepsgroep, reinigen / desinfecteren en ventileren van de salon, draag ik ook diverse beschermingsmiddelen, zoals mondkapje / spatbril / schort en handschoenen.

Het zal allemaal anders gaan dan dat je gewend bent, maar we moeten met elkaar zo min mogelijk risico lopen. Ik hoop je snel weer te zien in de salon en dan maken we er weer een heerlijk behandeling van.

 

De salon blijft langer dicht!

hetty Nieuws

I.v.m. het coronavirus en de genomen maatregelen door de overheid, blijft de salon langer dicht tot in ieder geval 20 mei a.s. Mocht u vragen over uw huid of producten nodig hebben, schroom niet neem dan contact met mij op, 06-20433124. Samen kijken we of er een mogelijkheid is om tot een oplossing te komen. Verder wens ik een ieder goede gezondheid en sterkte toe in deze bijzondere tijd, hopelijk zien we elkaar snel als alles achter de rug is.

Salon gesloten i.v.m. Coronavirus !

hetty Nieuws

Helaas moet ik u berichten dat ik heb besloten naar aanleiding van het advies van mijn branche vereniging van zowel de Anbos als de Provoet om mijn salon te sluiten i.v.m het Coronavirus. Dit alles om de veiligheid voor u als klant als voor mij zelf te waarborgen. De salon is vooralsnog dicht tot 6 april, maar alles is nu onder voorbehoud. We weten niet wat er allemaal nog gaat komen, mocht u producten nodig hebben, schroom niet neem contact met mij op (06-20433124) en we treffen een regeling om de gewenste producten bij u af te leveren.

Zaterdag 23 november inloopochtend!

hetty Nieuws

Zaterdag 23 november is er een inloopochtend tussen 10.00 uur en 12.00 uur voor degene die alles wilt weten over “definitief ontharen”.
Ben je het ook zo zat om elke keer je oksels, bikinilijn, armen of benen te scheren? Vraag naar de mogelijkheden, ik kan je het allemaal uitleggen.
Voor degene met overbeharing in het gezicht is ook bij mij aan het juiste adres, voor enkele van jullie wordt het zelfs vergoed door de
zorgverzekeraar. Kom langs en laat je goed informeren, de koffie staat klaar!

HL Always Active

hetty Nieuws

Ben net terug van een fantastische trainingsdag op locatie gegeven door de trainsters van HL Always Active uit Israël. We hebben gewerkt met verschillende peels, wat absoluut een huidverbetering te weeg brengt en geschikt is voor iedereen. Er wordt natuurlijk gekeken naar de conditie van de huid en in overleg met u wat uw behoeftes zijn t.o.v. uw huid maken we een plan. Momenteel zijn er twee soorten behandelingen te boeken, C-the-Succes en de Alpha Beta Retinol behandeling. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan, zie ik u binnenkort bij mij in de salon om uw huid weer in top conditie te brengen?

Ik ben weer helemaal uitgerust!

hetty Nieuws

Na drie heerlijke weken vrij te zijn geweest en het prachtige Sicilië te hebben ontdekt, ben ik weer helemaal uitgerust om u de komende tijd weer heerlijk in de watten te leggen. Heeft u uw vakantie nog in het verschiet, kom dan snel langs om te epileren, harsen of een voor pedicure behandeling.

Ik ben momenteel druk bezig om me te verdiepen in diverse nieuwe ontwikkelingen, er staan alweer workshops en trainingen gepland voor in het najaar. Me vervelen zal ik zeker niet, maar mocht u interesse hebben in een heerlijke behandeling, schroom niet en neem contact op, ik maak dan een behandeling voor u op maat.

Zie ik u gauw bij MooiZo!?