Nieuw in de praktijk: Collageen Booster !

hetty Nieuws

Collageen Booster

Ziet u in de spiegel (eerste) tekenen van veroudering? Wilt u niet alleen de zichtbare symptomen bestrijden, maar juist ook de oorzaak ervan aanpakken en dus uw huidveroudering afremmen?

De collageen Booster doet precies dat. Op een heerlijke relaxte, maar heel effectieve wijze. Uw huid weer vitaal, stralend, gladder, veerkrachtig en optimaal gezond.

Mooi aan de buitenkant…..

De Collageen Booster zorgt voor: verbeterde huidstructuur en gezondere huidskleur, verfijning van lijntjes en rimpels, stevigere en veerkrachtigere huid, gehydrateerde en soepele huid en een afgeremde huidveroudering.

…..van binnenuit

De Collageen Booster zorgt voor: achtvoudige verhoging van de bloedsomloop, verdubbeling van partiële zuurstofdruk in het bloed, aanmaak van collageen en elastine, aanmaak lichaamseigen hyaluron, verhoging cellulaire energie voor actieve huidfuncties, positieve gezondheidseffecten.

Het licht van de Collageen Booster is zo afgestemd dat het op een volledig natuurlijke en veilige manier door alle lagen van de huid wordt opgenomen en zo door de cellen verwerkt. Samen met de thermische effecten zorgt dit ervoor dat de huid als het ware op een jongere, energieke manier actief is. Dat is precies wat nodig is om het natuurlijk verouderingsproces te vertragen.

Heeft u interesse in deze manier van aanpak, neem gerust contact op voor een afspraak om te ervaren wat het doet voor uw huid. Deze lamp is op meerdere manieren inzetbaar. Bij een korte behandeling, als tevens aanvulling op de uitgebreide gezichtsbehandeling.