Schoonheidssalon MooiZo! is een salon waar u terecht kunt van top tot teen, welke gevestigd is in de binnenstad van Harderwijk aan de Grote Marktstraat. De salon is gericht op huidverbetering en daarnaast bent u ook voor uw voeten van harte welkom.

Ik beschik over verschillende specialisaties, mensen met acne en overbeharing zijn bij Schoonheidssalon MooiZo! op het juiste adres.
Daarnaast is de salon in bezit van een AGB code, dit betekent dat diverse behandelingen op het gebied van acne en ontharen vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Schoonheidssalon MooiZo! is aangesloten bij het ANBOS, de branche organisatie voor de schoonheidsspecialiste en bij ProVoet, de branche organisatie voor de (medisch) pedicure.

Er worden in de salon verschillende schoonheid behandelingen gegeven, van standaard behandelingen met de mogelijkheid tot uitbreiding,
die kan uitpakken in een luxe behandeling.

De behandelingen worden gedaan met de productlijn van Jean d’Estrees en HL Always Active, daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om producten voor thuisgebruik aan te schaffen.
Er zijn in de salon verschillende behandelingen mogelijk, gericht op verschillende wensen en huidtype.

De “gewone” behandelingen zijn reeds aangevuld met behandelingen als de Cranberry behandeling (anti vermoeidheidsbehandeling), de Total Youth behandeling (geschikt voor iedereen), de Microdermabrasie  ( huidverbetering) en tot slot de:

"zuurstofbehandeling"

Er is ook een mogelijkheid om alleen deelbehandelingen uit te laten voeren, bijvoorbeeld epileren, wenkbrauwen verven, harsen etc.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling en wilt u graag een keer relaxen of heeft uw huid een oppepper nodig, neem gerust contact met mij op,
telefoonnummer 06-20433124.

Ik zie u graag in mijn salon!

Schoonheidssalon Mooizo