Vanaf maandag 11 mei gaat de salon weer open!

hetty Nieuws

Ik ben blij om te melden dat de salon vanaf maandag 11 mei weer open is voor zowel de schoonheidsbehandelingen als voor de pedicure. Heb de afgelopen dagen al diverse klanten gesproken en afspraken ingepland. Mocht ik je nog niet gesproken of bericht hebben, excuses daarvoor. Neem gerust contact met mij op en we plannen een afspraak met je in.

Wij moeten wel werken volgens het protocol:

Dit geldt zowel voor mij als voor de klant dat we beiden géén last mogen hebben van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte)hoest of verhoging (tot 38 graden) of koorts (vanaf 38 graden), of benauwdheidsklachten, of heeft één van onze huisgenoten van zowel de klant als van mij koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten. Dan kan de behandeling niet doorgaan. Blijf dan thuis.

Hebben wij beiden géén last van bovenstaande dan volgen we de richtlijnen van het RIVM en het COVID-19 Hygiëne protocol op, dit geldt zowel voor de klant als voor mij.

Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden / ik zal naar de gezondheid vragen / kom alleen naar de salon / een begeleider moet buiten wachten / kom max. 5 min voor de geplande afspraak / je jas moet je zelf ophangen / helaas wordt er géén koffie of thee aangeboden / na het einde van de behandeling graag weer de handen desinfecteren.

Wat natuurlijk al standaard is in onze beroepsgroep, reinigen / desinfecteren en ventileren van de salon, draag ik ook diverse beschermingsmiddelen, zoals mondkapje / spatbril / schort en handschoenen.

Het zal allemaal anders gaan dan dat je gewend bent, maar we moeten met elkaar zo min mogelijk risico lopen. Ik hoop je snel weer te zien in de salon en dan maken we er weer een heerlijk behandeling van.